Menu

Dan & Roslyns last outdoor area looked very uninviting, kept the area very dark and their living and dining area was adjacent so it also kept the inside of their home quite dark. The structure was placed very low and during the summer times was very very hot underneath. Chris designed an area that not only fixed their problems but it also adds value and lifestyle to their home. Featuring a large aluminium deck with glass railing, as they have nice bushland views from the rear of their property. A combination patio with insulated roofing on the flats and polycarbonate roofing in the gable which provides ample sunlight to shine through to the area and inside living spaces. Dan & Roslyn also added an outdoor kitchen area for entertaining family and friends and is now an area they can use all year round.